Alperne 2009

TURSPONSOR

 

 

 

Alperne 2009, startede d. 9 august. vi tog toget til Munchen, hvorfra vi kørte sydpå til Insbruck, over Milano og Torino til De Franske Alper, hvor vi bla. skulle prøve kræfter på Alpe d Huez. Derfra kørte vi videre nordpå mod Geneve, over Bern og Liechtenstein tilbage til Munchen. Ialt kørte vi 1753 km, med et snit på 158,5 km .

Vi havde hele ruten lagt ind på gps, men som altid, for en sikkerheds skyld, havde vi også kort med.

gps map 60cx fra garmin

 

 

Siden det tidlige forår, har vi forberedt os til denne tur. Vi har trænet 3-4 gange om ugen, hvor vi har kørt alt fra korte sprinterture på ca 40 km, til lange ture op til ca 160 km. Da det er meget svært at træne bjergkørsel på Lolland-Falster og Sjælland, har vi i stedet for, på blæsende dage, kørt meget hårdt på i modvind. Det er ihvertfald noget, som kan få musklerne til at syre til :-)

 

Cyklen Nicky kørte på, er en koga gentlux 2005

 

 

 

 

Lasses cykel er en koga team edition 2009

 

Teltet vi havde med er et Sigma Adventure. Det har den fordel, at der er indgang i begge sider og at oversejlet går ca. 90 cm ud i hver side, så der er god plads til oppakning. Det er købt i Spejdersport.

Derudover har vi hver et liggeunderlag, en sovepose, 2 sæt cykeltøj, lange ærmer og ben, en regnjakke og et håndklæde og toiletsager. Et foldedæk, 4 slanger og værktøj til reperation af cykler, så oppakningen ialt, fordelt på 2 cykler vejede 14 kg